Najbolji testosteron boosteri

Najbolji Testosteron Boosteri | Top 3 Suplementa za Muškarce 2024

Piramida Zdravlja neovisno odabire i ocjenjuje proizvode. Ukoliko kupite proizvod putem naših linkova, dobit ćemo proviziju. To ne utječe na cijenu proizvoda za vas, već pomaže Piramidi Zdravlja da nastavi objavljivati novi sadržaj.

Sportaši diljem svijeta uzimaju dodatke prehrani kako bi prirodno podržali razinu T. U nastavku ćete pronaći popis kvalitetnih i učinkovitih formula za povećanje razine ovog kritičnog androgenog hormona.

Najbolji pojačivači testosterona koriste sigurne i prirodne sastojke za koje se pokazalo da:

 • Pospješavaju rast mišića i sintezu proteina
 • Ubrzavaju metabolizam (sagorite neželjene masnoće)
 • Dovode omjer testosterona i estrogena u mlađi raspon
 • Podržavaju energiju i seksualni nagon
 • Poboljšavaju oporavak nakon treninga
 • Poboljšavaju san i raspoloženje

Tri suplementa u nastavku godinama su među vodećima na tržištu. Ovi pojačivači testosterona potpuno su bez kemikalija ili sintetičkih sastojaka. Naši kriteriji između ostalog uključuju sigurnost proizvoda, optimalne doze sastojaka, kratkoročne koristi, dugoročne koristi, ugled i vrijednost tvrtke.

U Piramidi Zdravlja stvarno ne volimo loše proizvode. I vjerujte nam kada kažemo da postoje neki proizvodi koji su poprilično loši. Srećom, nakon pregleda preko 60 popularnih pojačivača testosterona tijekom godina na internetu, suzili smo izbor na ova 3 legitimna kandidata.

Važno je napomenuti da nismo osobno koristili ove pojačivače testosterona, već smo istražili njihove sastojke i provjerili dostupna znanstvena istraživanja kako bismo vidjeli jesu li učinkoviti, zdravi i sigurni. Također smo temeljito istražili doze sastojaka u ovim testosteron boosterima u cilju saznanja jesu li količine optimalne.

Što je dodatak za podizanje razine testosterona?

Pojačivač testosterona je dodatak osmišljen za podršku hormonskom zdravlju vašeg tijela. Pun je hranjivih tvari – vitamina, minerala, biljaka, antioksidansa – posebno odabranih da potaknu vaše tijelo da proizvodi više T.

Sastojci za povećanje testosterona uključuju cink, vitamin D, bor, D-asparaginsku kiselinu, korejski ginseng i tako dalje. Svi se mogu pohvaliti snažnim kliničkim pedigreom u smislu dokaza da pridonose razinama hormona mladenačke dobi – manje estrogena (ženskog spolnog hormona), više testosterona.

Svaki dodatak testosterona koji pronađete bit će jedinstven. Broj sastojaka i doze mogu dosta varirati. Neki proizvođači radije dodaju brojne sastojke kako bi proširili svoju formulu, dok drugi vole imati jednostavniji pristup svojim dodacima.

U konačnici, najbolja formula testosterona je ona koja iza sebe ima značajne kliničke dokaze. Pokazuje da je siguran, pouzdan i učinkovit.

Ono što T pojačivači nisu je zamjena za testosteron. Nemojte brkati sintetski testosteron ili anaboličke steroide s dodacima za povećanje razine testosterona. Pojačivači testosterona legalni su i svatko ih može sigurno koristiti – bez potrebe za receptom.

Nakon što prestanete koristiti T pojačivač, vaši se hormoni vraćaju na stanje na kojem su bili prije nego što ste počeli uzimati dodatak. Ne postajete ovisni o tome. Nasuprot tome, TRT i steroidi potpuno zaustavljaju vašu prirodnu proizvodnju testosterona i dugoročno mogu uzrokovati tešku ovisnost.

Zašto uzimati pojačivač testosterona?

Zašto biste trebali razmisliti o korištenju T boostera? Zato što je testosteron nedvojbeno najvitalniji hormon u vašem tijelu. Vaša snaga, vitalnost, razina energije, samopouzdanje i raspoloženje usko su povezani s testosteronom. Iako ga možda ne “osjećate”, testosteron također utječe na važne zdravstvene parametre poput zdravlja srca, šećera u krvi i drugih. Održavanje zdrave ravnoteže između testosterona i estrogena najvažnije je za zdrav život.

Problem je u tome što čimbenici kao što su stres, dob i stil života mogu utjecati na razinu testosterona. Kada je vaš T pogođen, utječe i na vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Prehrana je još jedan faktor u održavanju visokih razina testa. Vaša prehrana utječe na vezu između testosterona i drugih hormona u vašem tijelu.

T pojačivači djeluju opskrbljujući vaše tijelo hranjivim tvarima za koje se pokazalo da potiču napredne razine testosterona. Neke hranjive tvari posebno poboljšavaju vašu proizvodnju T, dok druge djeluju na sprječavanje ometajućih hormona poput kortizola i estrogena da smanje vaš T.

U konačnici, uzimanje pojačivača testosterona može savršeno zaštititi vaše mentalno i fizičko blagostanje – poboljšavajući sve aspekte vašeg života u tom procesu.

Najbolji sastojci za povećanje testosterona

Iako većina muškaraca doživi određeni stupanj pada testosterona kako stare, bit će vam drago znati da godine same po sebi nisu problem. Vaši životni izbori su ti koji vas polako sustižu.

Ovo je dobra vijest jer znači da imate kontrolu nad poništavanjem pada. I sasvim sigurno možete postići više mladenačkog zdravlja.

Bez obzira na to jeste li u 20-ima, 30-ima ili 60-ima, možete poduzeti korake kako biste postali bolja verzija sebe – a tu na scenu stupaju sastojci za povećanje testosterona.

Nisu sve hranjive tvari u T boosterima iste. Tužna je stvarnost da mnoge tvrtke koje se bave dodacima dodacima prodaju prazna obećanja. Daju vam lažnu nadu kako biste brzo zaradili. Probate dodatak nekoliko tjedana i ništa se ne dogodi – razočarani ste što ste uzalud potrošili novac.

Ali neki od njih su kvalitetniji i pomoći će vam da poboljšate niske razine hormona. Iako pojačivači testosterona nisu čudotvorna pilula i ne biste trebali očekivati golema poboljšanja samo od njih, oni vam mogu pomoći da vratite hormone na pravi put u kombinaciji sa zdravim načinom života.

Neki od najboljih sastojaka koje treba potražiti u pojačivaču testosterona uključuju:

Vitamin D3 – sekosteroidni hormon koji vaše tijelo proizvodi od sunčeve svjetlosti. Njemački istraživački rad otkrio je da je 3332 IU D3 dnevno tijekom jedne godine dovelo do značajnog poboljšanja razine T kod 54 muškarca s prekomjernom težinom. Doze do 8000 IU dnevno pokazale su se savršeno sigurnima.

Cink – esencijalni mineral koji između ostalog utječe na hormone, san i raspoloženje. Više od 2 milijarde ljudi moglo bi imati nedostatak prema studijama. Dodatak cinka također pomaže u sprječavanju pada razine testosterona, uz jačanje vašeg libida.

Ashwagandha – adaptogena biljka koja djeluje na smanjenje hormona stresa kortizola, dajući vašem testosteronu više “prostora” za rast. Osim toga, pokazalo se da Ashwagandha poboljšava san, jača fizičku izdržljivost, pa čak i poboljšava kognitivno blagostanje.

Bor – ovo je prehrambeni mineral koji se nalazi u grožđicama, brazilskim orasima i marelicama. Pomaže u jačanju vaših kostiju, smanjuje bolove kod artritisa i povećava razinu slobodnog testosterona do 14,7%, prema studijama.

Indol-3-karbinol – ili jednostavno I3C, nalazi se u povrću kao što su brokula i cvjetača. Ovaj spoj, koji se u vašem tijelu razgrađuje na manje spojeve nakon što ga unesete hranom, pomaže blokirati proces pretvaranja vašeg testosterona u ženski spolni hormon estrogen. Na taj način I3C pomaže u prirodnom održavanju visokih razina T u vašem tijelu.

Naši kriteriji za rangiranje

Sva tri suplementa na našem popisu opsežno su istražena.

Ne isprobavamo te dodatke sami; umjesto toga, njihove sastojke uspoređujemo s trenutnom znanstvenom literaturom kako bismo vidjeli jesu li učinkoviti, sigurni i pravilno dozirani. To nam daje točnu sliku o tome kako bi dodatak trebao funkcionirati za vas.

Zaista ulazimo u dubinu naših pojedinačnih recenzija na ovoj web stranici, ali da sažmemo ono što tražimo:

 • Formula – Ne samo sastojci, već i doze.
 • Cijena – Ne samo goli broj, već i vrijednost za novac koju dodatak nudi.
 • Svjedočanstva – Mora imati pozitivne povratne informacije od drugih kupaca
 • Povjerenje – koristit ćete ove proizvode svakodnevno! Moramo biti sigurni da su potpuno bez rizika i da ih proizvodi renomirana tvrtka.
 • Proizvođač – i autoritet marke

Gdje kupiti – uključit ćemo poveznice na web stranice ovih proizvoda kako biste saznali više o njima i kupili ako ste zainteresirani da ih isprobate. Nismo sponzorirani od bilo koje tvrtke i sami biramo s kim ćemo biti povezani. Ako kupujete putem bilo koje pridružene veze u nastavku, možemo dobiti proviziju, što nam pomaže pisati nove članke.

3 najbolja pojačivača testosterona

Sljedeći pojačivači testosterona naš su izbor vrlo impresivne skupine trenutno na tržištu.

1. TestoFuel: Najbolji općenito

Koristi visokokvalitetne, prirodne sastojke i proizvodi ga cijenjena britanska tvrtka za dodatke prehrani, Roar Ambition.

Testofuel je godinama vodeći proizvod na tržištu za mlađe dečke i sportaše. Učinkovito podržava rast mišića.

Možete očekivati ne samo izvrsne rezultate od TestoFuela, već i brzu dostavu i dodatnu besplatnu bocu ako kupujete na veliko. Uz tromjesečni paket također dobivate besplatan vodič za prehranu i vježbanje.

Potencijalni učinci koje možete osjetiti nakon korištenja TestoFuela tijekom 30 dana:

 • Povećane razine slobodnog T
 • Povećan rast mišića i izvedba (možda ćete primijetiti pad u svom PR-u u teretani)
 • Poboljšano samopouzdanje
 • Brži oporavak od treninga
 • Dublji san
 • Veća energija i seksualna izvedba

Službena web stranica TestoFuel: https://www.testofuel.com/

Sastojci

Testofuel je već godinama vodeći na tržištu i lako je vidjeti zašto. Vidjet ćete razne vrste proizvoda i zaštićenih mješavina na internetu za koje se tvrdi da su ‘znanstveno dokazani’, ali često su te studije slabe i provode se na štakorima.

TestoFuel iznosi obećavajuće tvrdnje, ali ih podupire nekim prilično čvrstim dokazima. I dalje preporučamo da sami istražite studije o sastojcima koje TestoFuel koristi, ali evo nekih od naših omiljenih sastojaka u TestoFuelu za poticanje rasta mišića i muževnih performansi:

 • Ekstrakt kamenice (100 mg)
 • Magnezijev aspartat (200 mg)
 • Vitamin D (4000 IU)
 • D-asparaginska kiselina (2300 mg)
 • Azijski panax ginseng (100 mg)

TestoFuel koristi ekstrakt kamenica kao prikladan način dobivanja nutritivne vrijednosti kamenica, uključujući prirodno visoku količinu cinka koji je neophodan za proizvodnju testosterona. Magnezijev aspartat visoko je bioraspoloživ oblik magnezija koji pomaže povećati razinu slobodnog testosterona u vašem tijelu. D-asparaginska kiselina dodaje se zbog svoje poznate sposobnosti potencijalnog povećanja razine testosterona za više od 30% u manje od mjesec dana, iako učinci s vremenom nestaju.

Saznajte više o sastojcima TestoFuela ovdje: testofuel.com/ingredients

Iako TestoFuel nije jeftin proizvod, dobivate veliku vrijednost od njegovih sastojaka i visoko ocijenjene korisničke usluge. Može biti pomalo frustrirajuće pokušavati se sjetiti uzeti 4 kapsule svaki dan, ali trebali biste brzo krenuti s tim. Porast libida i performansi su među prvim dobrobitima koje biste trebali primijetiti, kao i smanjenje sala na trbuhu ako se držite zdrave prehrane.

Što drugi kažu?

Online recenzije TestoFuel-a pokazuju da je omiljen među profesionalnim sportašima i prosječnim igračima, zahvaljujući visokokvalitetnoj formuli. Svjedočanstva se kreću od početnika u teretani pa sve do bivšeg pobjednika Mr. Olympia Robbyja Robinsona, pokazujući da ovaj pojačivač može poslužiti gotovo svima.

Pros

 • Učinkoviti dodatak za izgradnju mišića
 • 90-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika
 • Velika doza vitamina D i drugih ključnih pojačivača testosterona
 • Sjajne kritike iz cijelog svijeta
 • Čist i cGMP proizveden

Protiv

 • Skupo
 • Nije prikladno za vegetarijance
 • TestoFuel je dostupan samo na službenoj web stranici

TestoFuel je dostupan na službenoj stranici

>Posjeti TestoFuel.com<

2. Testo Lab Pro: Za Fitness Entuzijaste

Testo Lab Pro, cijenjene Opti-Nutre iz Ujedinjenog Kraljevstva, nije samo vaš uobičajeni pojačivač testosterona. Obećava svijet moći, mišićne snage i oživljene muževnosti koja podsjeća na mladenačke dane.

Sa sloganom da je to ‘najnaprednija podrška anaboličkom testosteronu na svijetu’, predstavlja uvjerljiv slučaj za sebe. Međutim, usred mora hrabrih tvrdnji, drži li to sve vodu? Hajde da vidimo.

Pregled potencijalnih učinaka:

 • Mišići i snaga: Iskusite primjetan napredak u mišićnoj masi, snazi i gustoći kostiju.
 • Izdržljivost: Testo Lab Pro pomaže pomaknuti vaše granice u teretani, kao i što pomaže izdržati dulje s progresivnim dizanjem utega.
 • Sagorijevanje masti: Vitko, isklesano tijelo nije dalek san uz pravilnu prehranu i trening. Ovaj pojačivač testosterona je idealan dodatak vašem zdravom životu jer pomaže bržem gubitku masti, nadopunjavajući rast mišića.
 • Nagli porast libida: Iskusite zadovoljstvo i bolje performanse u spavaćoj sobi.
 • Mentalna oštrina: Smanjen stres, oštar fokus i rješavanje izazova s većim samopouzdanjem su neki od benefita sastojaka u Testo Lab Pro-u.

Sastojci:

 • D-asparaginska kiselina (600 mg): Imajući ulogu glasnika, pojačava proizvodnju testosterona i spermija. Njegov oblik kalcijevog kelata osigurava optimalnu apsorpciju bez želučanih tegoba.
 • Ashwagandha (600 mg): Ova cijenjena ajurvedska biljka, posebno u svojoj formulaciji KSM-66, obećava smanjenje stresa, muževnost, bistrinu uma, snagu mišića i produljenu izdržljivost.
 • Mucuna Pruriens (300 mg): Ovaj ekstrakt baršunastog graha povećava testosteron, jača libido i poboljšava zdravlje sperme. Tradicionalno je omiljen u mnogim kulturama.
 • Luteolin (60 mg): Esencijalan za muškarce starije od 40 godina, smanjuje djelovanje aromataze, sprječavajući pretvaranje testosterona u estrogen.
 • Magnezij (50 mg): Dok pomaže brojnim tjelesnim funkcijama, također podiže razinu slobodnog testosterona i povećava mišićnu masu.
 • Cink (30 mg): Kritičan za regulaciju proizvodnje testosterona, libida i snage. Međutim, doza od 15 mg obično je prikladnija za dugotrajnu upotrebu.
 • Bor (6 mg), vitamin D (50 mcg), vitamin K (50 mcg): Oni djeluju kao okosnica formule, potičući proizvodnju testosterona, smanjujući estrogen i ukupnu mušku vitalnost.

Važno je napomenuti da su vitamini i minerali predstavljeni kao Testo Lab Pro® NutriGenesis® – njihove zaštićene, čisto uzgojene, prirodno identične hranjive tvari, koje osiguravaju učinkovitu apsorpciju.

Cijene:

Birajte između 1-mjesečne zalihe po cijeni od 69,00 USD (2,30 USD po porciji), 2-mjesečne zalihe od 138 USD (2,30 USD po porciji) ili 4-mjesečne zalihe po cijeni od 207,00 USD (1,73 USD po porciji, 3 boce plus jedna dodatna boca Testo Lab-a Pro besplatno) s besplatnom međunarodnom dostavom.

Prednosti:

 • Sveobuhvatne koristi od snage, izdržljivosti do libida.
 • Smanjenje stresa i povećanje samopouzdanja.
 • Vrhunska kvaliteta sastojaka, potpuno patentirana i transparentna.

Protiv:

 • Isključivo za muškarce. Ženama se savjetuje da se klone zbog mogućih utjecaja na zdravlje.
 • Sadrži manje D-AA od nekih konkurenata.
 • Doziranje cinka je po našem ukusu malo previsoko za dugotrajnu upotrebu.

Poanta:

Dok svaki pojačivač testosterona puno obećava, Testo Lab Pro čini se da je pronašao finu ravnotežu između obećanja i isporuke, sa svojim vrhunskim sastojcima i pozitivnim povratnim informacijama korisnika. To bi mogla biti samo vaša karta za vraćanje mladenačke snage i vitalnosti.

Testo Lab Pro je dostupan na službenoj stranici

>Posjeti Testolabpro.com<

3. Test Hunter Evolve – najnapredniji pojačivač testosterona s visokim dozama

“Pojačivač testosterona kojemu je cilj dati više. Više porcija, više sastojaka, veća vrijednost.”

hunter test

Hunter Test još je jedan proizvod tvrtke Roar Ambition, ali vrlo različit od TestoFuela. Stvoren je s najmoćnijim prirodnim sastojcima za libido, testosteron i zdravlje muškaraca, a svi su znanstveno potkrijepljeni za maksimalnu učinkovitost.

Namijenjen je muškarcima koji žele maksimalan učinak odmah i žele najbolju dostupnu kvalitetu.

Hunter Test pojačivač testosterona

Kada je riječ o Hunter Testu, veće je stvarno bolje. Ovaj pojačivač testosterona ima neke od najvećih doza sastojaka koje smo vidjeli u bilo kojem pojačivaču testosterona, dok je još uvijek unutar sigurnih granica, što ga čini zdravim za svakodnevnu upotrebu.

Hunter Test vam pruža:

 • Poboljšana motivacija, produktivnost i mentalna izvedba
 • Smanjeni estrogen i kortizol zahvaljujući ashwagandhi i indol-3-karbinolu
 • Veći libido zahvaljujući cinku i ginsengu
 • Ojačati imunitet vitaminom D3

Službena web stranica Hunter Testa: www.hunterevolve.com/hunter-test

Sastojci

Hunter Test sadrži 5000 IU vitamina D3 – sekosteroidnog hormona koji igra ključnu ulogu u sposobnosti vašeg tijela da stvara testosteron. Jedno je istraživanje pokazalo da vitamin D može povećati anabolički hormon u prosjeku za 20% u 12 mjeseci.

Vitamin K2 u Hunter testu djeluje na smanjenje nakupljanja kalcija u vašem krvotoku kako bi omogućio protok više D3 kroz vaše tijelo. Magnezij podiže razinu slobodnog i ukupnog testosterona, a djeluje i kod aktivnih i kod neaktivnih pojedinaca. Cink je dodan u formulu kako bi vaš testosteron bio ‘zaključan’ na zdravoj razini.

D-asparaginska kiselina, kao što smo vidjeli s drugim proizvodima, može povećati vaš testosteron do 100%. Azijski ginseng, s druge strane, povećava sposobnost Hunter Testa da poboljša vaš libido i raspoloženje, kao i da poboljša kvalitetu sna i iscjeljenje.

Ashwagandha je adaptogena biljka za koju se pokazalo da poboljšava sve, od mišićne snage do otpornosti na stres. U međuvremenu, bor i indol-3-karbinol djeluju u sinergiji na suzbijanje ženskog spolnog hormona estrogena – pomažući vam da održite mladenačkiju ravnotežu testosterona.

Što drugi kažu?

Općenito, recenzije su pozitivne. Većina korisnika oduševljena je koliko je siguran i učinkovit ovaj pojačivač testosterona.

Ovaj proizvod ima sve sastojke koje biste očekivali od vrhunskog pojačivača testosterona. Njegova je formula jedna od najbolje testiranih i najkvalitetnijih na koje smo naišli u bilo kojem dodatku za zdravlje muškaraca. Osim toga, ne sadrži sintetiku i punila. Čitajući njegove sjajne recenzije na internetu, čini se da ovaj proizvod daje rezultate na svim razinama za većinu muškaraca.

Preporučujemo Hunter Test ako želite “creme de la creme” pojačivač testosterona s visokim dozama sastojaka za maksimalnu učinkovitost. Nije jeftino, ali vrijednost koju nudi nedvojbeno je najbolja na ovom popisu.

Prednosti

Razvijen sa znanstveno potkrijepljenim sastojcima
Prirodna formula visoke doze
Bioaktivni sastojci koji se lako probavljaju i apsorbiraju
Promiče testosteron i druge aspekte muškog zdravlja
180 kapsula po bočici

Nedostatci

 • Premium cijena
 • Može se kupiti samo izravno od proizvođača

>Želiš najbolje i cijena nije problem?

>Posjeti Hunterevolve.com<

Zaključak o najboljim dodacima za podizanje razine testosterona

Time završava naš vodič o najboljim dodacima za podizanje razine testosterona. Kao što vidite, suplementi su sjajan način da podržite svoje ciljeve, ali kao što želimo podsjetiti naše čitatelje, ne postoji ‘čarobna pilula’. Još uvijek morate stvoriti pravo okruženje kako biste maksimalno iskoristili dobrobiti pojačivača testosterona.

Prehrana puna nemasnih proteina i 5-7 šalica zelenja dnevno, 7-9 sati sna po noći i odlazak u teretanu i vježbanje ako možete. Ovo su temelji koje morate imati prije nego što razmišljate o uzimanju bilo kojeg suplementa.

Onda kada dodate pojačivač kvalitete testa kao što su ovi gore, vidjet ćete najveći napredak u svojoj muškosti i izvedbi.

TestoFuel je naš odabir u skupini. Posebno je učinkovit za muškarce u dobi od 35+ koji žele poboljšati raspoloženje, smanjiti stres i vratiti se na svoj fizički vrhunac.

Testo Lab Pro je naš izbor posebno za bodybuildere i one čiji je primarni cilj brži dobitak mišića.

Što se tiče Hunter Testa, to je najnapredniji proizvod koji se pojavio na tržištu. Ima najveću formulu koja je trenutno dostupna i iznimno je siguran i učinkovit.